Çarşamba, Mart 27, 2024
Ana SayfaEğitimFloor Curling Takımı Türkiye Şampiyonasında Yarı Finale Kadar Yükseldi

Floor Curling Takımı Türkiye Şampiyonasında Yarı Finale Kadar Yükseldi

28-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Adana'da yapılan Floor Curling Türkiye şampiyonası maçları sona erdi. Aralarında Adana, Erzurum, Zonguldak, İstanbul, Gaziantep, Trabzon, Eskişehir, gibi illerin de bulunduğu 20 ilden 73 takım ve yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvaya Afyonkarahisar ilini temsilen Emirdağ Mustafa Çekiç Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Mustafa Çekiç Ortaokulu Floor Curling Takımı Türkiye Şampiyonasında Yarı Finale Kadar Yükseldi
28-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Adana’da yapılan Floor Curling Türkiye şampiyonası maçları sona erdi. Aralarında Adana, Erzurum, Zonguldak, İstanbul, Gaziantep, Trabzon, Eskişehir, gibi illerin de bulunduğu 20 ilden 73 takım ve yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvaya Afyonkarahisar ilini temsilen Emirdağ Mustafa Çekiç Ortaokulu öğrencileri katıldı. Erkekler, Kadınlar ve Mix dallarında mücadele eden Afyonkarahisar ekibi, turnuvanın yaş ortalaması en küçük takımı olarak dikkatleri üzerine çekti.
Kulüp müsabakaları olması nedeniyle yaş sınırlaması olmayan turnuvada Afyonkarahisar Spor Lisesi Kulübü adına yarışan Emirdağ Mustafa Çekiç Ortaokulu öğrencileri turnuvada gerek yaşça büyük rakiplerinin, gerek hakemlerin, gerekse de tertip komitesinin ilgi odağı oldu. Rakipleri ile başa baş bir mücadele sergileyen sporcu öğrenciler, erkekler takımında final grubuna yükseldi ve yarı final maçını rakibine 7-6 gibi kritik bir skorla kaybederek turnuvaya veda etti. Kız takımı ise grup maçlarında az bir puan farkıyla gruptan çıkamadı. Yine mix dalında mücadele eden sporcu öğrenciler gruptan çıkma maçında güçlü rakiplerine 7-5 yenilerek şampiyonaya veda etti.
Antrenör Mehtap Akkaya “Sporcu öğrencilerimizin performansından oldukça memnunum. İlk kez böyle bir müsabakaya katılıyorlar ve kulüpler müsabakasında yaş kategorisi olmadığı için rakiplerinin ortalama yaşı 19 ile 25 arasında değişiyordu. Elbette ki bu tür müsabakalarda tecrübe çok önemli, turnuva bizler için güzel bir tecrübe oldu. Sporcu öğrencilerimizin Floor Curling dalında çok iyi işler yapacağına inanıyorum.” dedi.
Sporcu öğrencilerimiz
Miray Öztuncer
Duru Çelebi
Ece Su Tuğlu
Osman Topkaya
Halil İbrahim Çelik
Ahmet Burak Başoğlu
Yusuf Özdemir

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

#emirdağ
#mustafaçekiçortaokulu

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments