Salı, Şubat 4, 2025
Ana SayfaEskişehirEskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti (ESİGC), İlk Yüz Yüze Toplantısını Eskişehir’de Gerçekleştirdi

Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti (ESİGC), İlk Yüz Yüze Toplantısını Eskişehir’de Gerçekleştirdi

Eskişehir İnternet Gazeteciler Cemiyeti’nin toplantısında; projeler ve yapılacak çalışmalar konuşuldu. Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti (ESİGC); Korona virüs (Covid- 19)’ lu günlerden sonra, ilk yüz yüze toplantısını Eskişehir’de gerçekleştirdi.

ESİGC’nin; sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen toplantıya üyeler maskeleriyle katılırken, kolonya ve dezenfektanlarını da yanlarında getirmeyi unutmadılar. İstişâri toplantı verimli geçti. Yönetim kurulu ve üyelerin hazır bulundu. ESİGC Başkanı İbrahim Gültekin, açılış konuşmasında; ‘’Toplantının gündeminde yer alan 2020 yılı çalışma takvimi içinde yapılacaklar; hararetli konuşmalar sonunda belirlendi. 2020 yılı çalışma takvimi içinde yapılacaklar belirlendikten sonra; kabul edilen projelerin daha sağlıklı yürütülmesi için iş bölümü yapıldı. Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Katılan bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Daha önce de online toplantılar yaptık. Ancak hiçbiri yüz yüze toplantının yerini tutamaz. Çok güzel fikirlerle geldiniz, istekle görev aldınız ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi ve toplantıyı sonlandırdı.

Toplantının sonunda; toplantıya katılanlar birlikte yemek yiyerek uzun süredir görüşememenin tadını çıkardılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – ESKİŞEHİR

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments