Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGüncel'Dur' İhtarına Uymayan Saldırgan Polislere Ateş Açtı

‘Dur’ İhtarına Uymayan Saldırgan Polislere Ateş Açtı

Diyarbakır Bağlar’da kimlik kontrolü sırasında silahlı saldırıya uğrayıp şehit olan polis memuru Atakan ARSLAN’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve büyük Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Aziz ruhu şad, mekanı cennet olsun... Kahrolsun bölücü ihanet... Yaşasın Türk Milleti ve Türkiye...

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ‘dur ihtarına uymayan zanlının açtığı ateşte bir polis memuru şehit oldu. Şehit olan polis memuru Atakan Arslan’ın (31) acı haberi memleketi Samsun’a ulaştı. Öte yandan kaçan zanlının yakalanması için helikopter destekli özel hareket polisleri tarafından operasyon başlatıldı.

SAMSUN’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şehit polis memuru Atakan Arslan’ın acı haberi memleketi Samsun’a ulaştı. Şehit Arslan’ın İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.
Şehit babası Ali ve şehit annesi Şükran Arslan, acı haberle birlikte gözyaşlarına boğuldu.
Şehit Arslan’ın 5 yıldır Gözde Arslan ile evli olduğu ve 3 yaşında Eylül Asel isimli bir kızlarının olduğu öğrenildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Diyarbakır Valiliği, polis memuru Atakan Arslan’ın ‘dur’ ihtarında bulunulan A.P. tarafından şehit edildiği saldırıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Açıklamada şöyle denildi:
“İlimiz Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi’nde 30 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında, polis ekibimizin durumundan şüphelenilen 3 şahsa kimlik kontrolü yapmak amacıyla yaklaşması esnasında, şahıslardan birinin tabancayla ateş etmesi sonucu polis memuru meslektaşımız Atakan Arslan yaralanmış ve sevk edildiği hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştur. Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından operasyonlara başlanılmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan meslektaşımıza yüce Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments